Bevrijding en in Onverschillige Liefde Zijn

/, Geen categorie/Bevrijding en in Onverschillige Liefde Zijn

Bevrijding en in Onverschillige Liefde Zijn

Deze video van ons Ascension Journal gaat over Bevrijding en het in Onverschillige Liefde zijn. We praten over de uitnodiging die bij een ieder van ons ligt om ongeacht anderen volledig te gaan staan voor je Zelf. Wanneer je dit kunt – wanneer je vol ja tegen dat wat je waarlijk bent kunt zeggen en van daaruit beweegt – ervaar je Onverschillige Liefde en ben je vrij. Dat wat een ander al dan niet doet, beheerst je niet meer. Onbewogen, krachtig en in liefde kun je diens pijn en diens daaruit voortvloeiende reactie – naar jou toe – bezien. Je voelt niet meer de behoefte iets voor de ander te willen of te doen. Deze mag vanuit vrije wil zijn eigen keuzes maken en daarmee de verantwoordelijkheid voor zichzelf nemen.

Maakt dit Ascension Journal je nieuwsgierig en wil je meer en diepgaande informatie ten aanzien van het bovenstaande lees dan het door Sara geschreven boek De Weg door De Kelken, Teachings (ISBN 9789089547316) en/of bezoek onze website: https://calyxes.org.

Wij zijn Gerrit en Sara van Shamanic Practice Calyxes uit Deventer, Nederland. In de ‘Calyxes Ascension Journals’ delen wij onze eigen (lichamelijke) ervaringen in deze Ascensie periode van ons en de Aarde naar een 5d planeet, geven wij duiding aan wat er met ieder van ons aan het gebeuren is en verstrekken wij informatie over het grotere geheel.
Onze Ascension Journals helpen jou te gaan begrijpen wat er momenteel met en in jou en de wereld om je heen aan het gebeuren is. Naast dat dit jou houvast en rust biedt, geeft het je de gelegenheid vanuit jouw vrije wil jouw eigen Weg te gaan en co-creator van Onze Nieuwe Aarde te worden.
Wanneer je hier bekrachtiging en begeleiding voor nodig hebt, kun je die bij ons vinden. Het is namelijk onze Divine taak een ieder die dit wil en daar klaar voor is de brug over te begeleiden naar de 5de dimensie.

Licht en Liefde, Gerrit en Sara

2017-04-19T15:02:31+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close