Boekpresentatie De Weg door De Kelken, Teachings

//Boekpresentatie De Weg door De Kelken, Teachings

Boekpresentatie De Weg door De Kelken, Teachings

Boekpresentatie De Weg door De Kelken, Teachings op 10 januari 2015 in Deventer en korte omschrijving van de inhoud van dit boek

Met heel veel plezier laten Gerrit en ik bij deze weten dat de boekpresentatie van het door mij geschreven boek De Weg door De Kelken, Teachings plaatsvindt op 10 januari 2015. Deze boekpresentatie is in principe alleen voor genodigden. Mocht je echter ook graag bij de presentatie aanwezig willen zijn, voel je dan vrij om telefonisch contact met ons op te nemen. We kunnen dan bekijken of er voor jou nog een stoel vrij is.

Korte omschrijving van de inhoud van De Weg door De Kelken, Teachings:

‘Gedurende een Ayahuasca-retraite bij een sjamaan in Peru heb ik van The Spirits de uitnodiging gekregen een boek te gaan schrijven. Het door mij gehoor geven aan deze uitnodiging heeft geresulteerd in het boek De Weg door De Kelken, Teachings. In dit boek spreek ik over de vele gewone en buitengewone ervaringen die ik tijdens het gaan van Mijn Weg door De Kelken heb gehad. Deze ervaringen laten zien hoe de vele sluiers van de Aardse illusie voor mij zijn verdwenen en ik Thuis ben gekomen in Het Licht.

Om in dit Licht wedergeboren te kunnen worden, moest ik gaande De Weg telkens door de pijn en angst die zich in mijn lichaam bevonden heenbewegen. Moest ik er net zolang doorheen sterven tot Het Licht dat ik waarlijk ben in haar geheel in mijn Lichaam was ingedaald. Vanaf dit moment werd het mij duidelijk wat mijn Goddelijke taak op Aarde is en laat ik mezelf hierin nu steeds meer vol-ledig tot expressie komen.

Een van de thema’s waar ik in De Weg door De Kelken over spreek is die van de (seksuele) pijn en angst die er op Aarde in en tussen vrouwen en mannen bestaat. Vanuit mijn eigen ervaringen maak ik duidelijk dat het essentieel is dat we deze pijn en angst gaan helen wanneer wij weer samen willen smelten en Eén willen zijn.

Ik ben volkomen zichtbaar en aanraakbaar in dit boek. Hierdoor kunnen de lezers in mij herkennen dat ook zij Het Licht zijn en kunnen zij er vanuit hun vrije wil voor gaan kiezen zelf De Weg door De Kelken te gaan en Thuis te komen. Gaande deze Weg biedt De Weg door De Kelken, Teachings de lezer begeleiding, healing, en bekrachtiging.’

Mijn boek wordt uitgegeven door uitgeverij Elikser in Leeuwarden en is binnenkort o.a. in hun webshop te koop. Zodra er meer informatie beschikbaar is over de boekuitgifte (isbn nummer e.d.) en de verkrijgbaarheid zullen we dit communiceren.

Licht en Liefde, Sara

2015-12-02T18:10:06+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close