Calyxes December Nieuwsbrief

//Calyxes December Nieuwsbrief

Calyxes December Nieuwsbrief

Deze Calyxes December Nieuwsbrief heeft een toon van verheugende urgentie! ‘Verheugend’ omdat wij ervaren dat de realisatie van de Ascensie waar we met zijn allen doorheen aan het bewegen zijn steeds dichterbij aan het komen is. Dag en nacht voelen wij hoe in telkens snellere mate onze trilling – de vibratie van Licht en Liefde – in ons lichaam aan het stijgen is en we naar het moment toebewegen waarop we de omslag gaan maken van overleven in 3d naar waarlijk Léven in 5d. ‘Urgentie’ vanwege het feit dat ‘time is running out’. Wanneer je samen mee wilt Ascenderen móet jij jouw werk NU op gaan pakken en vervolbrengen. De vele uitnodigingen die je hiermee op jouw weg gaat krijgen zijn pittig, uitdagend, eng, lastig, pijnlijk en ongemakkelijk én… dit valt allemaal volkomen in het niets weg wanneer je zelf ten diepste de Licht en Liefde ervaart die ook jij bent. Wanneer je je oneindige hart volledig vrij en uitbundig je lijf uit voelt zingen.

Ervaring
Wanneer je het ongekende avontuur van onze Ascensie mee wilt maken, zul je dus zelf in beweging moeten komen. Het is aan jou om intens met jezelf aan de slag te gaan, om in de ervaring te stappen. Voor jezelf én voor het grotere geheel. Wij bieden jou hiervoor de gelegenheid met onze Teachings (ervaringslezingen) en Systemic Healing Rituals dagen. De data en plaatsen waarop je in december 2015 aan onze activiteiten deel kunt nemen zijn:

    •    1 decemberTeaching in De Soulcircle te Roosendaal 

    •    3 decemberTeaching bij Via Natura hier in Deventer 

    •    13 decemberSystemic Healing Rituals dag ook bij Via Natura in Deventer 

Voel je welkom je voor deelname aan deze of een van onze andere activiteiten aan te melden via info@calyxes.org of maak een afspraak voor Individueel Healing en Ascensiewerk.
Het in beweging komen houdt ook in dat je jezelf grondig gaat informeren over wat er momenteel allemaal gaande is en over hoe jij zelf in je dagelijkse leven door de Ascensie periode heen kunt bewegen. Diepgaande en uitgebreide informatie over het laatste tref je aan in het door Sara en The Spirits geschreven boek ‘De Weg door De Kelken, Teachings’. Dit boek begeleidt, healt en bekrachtigt jou op je Ascensie-Weg. En verder kun je hiervoor terecht op onze website en in onze Calyxes Ascension Journals op ons YouTube kanaal.

 

Lees verder in onze Calyxes December Nieuwsbrief……

2015-12-02T17:45:01+00:00

Leave A Comment

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close