Calyxes Januari 2016 Nieuwsbrief

//Calyxes Januari 2016 Nieuwsbrief

Calyxes Januari 2016 Nieuwsbrief

In deze eerste Calyxes Januari 2016 Nieuwsbrief lees je onder Bewustzijn hoe het er momenteel in het grote geheel voorstaat. Alhoewel jij je op de golf van deze ontwikkelingen mee kan laten glijden, moet je ook zelf nog The Next Leap nemen. Dit betekent dat je in de ervaring moet gaan van het over jouw eigen kantelpunt heen bewegen. Zeker wanneer je zelf al veel persoonlijk heelwordingswerk hebt gedaan, is het goed mogelijk dat ook jij er nu toe in staat bent om jouw sprong in het oneindige niets te maken en je in de ruimte te laten vallen die op jouw Heelwordingsperiode volgt. Om dit te kunnen doen, moet je je er natuurlijk wel bewust van zijn dat die ruimte er is en dat er nog een moedige essentiële beweging door jou te maken is. Dit vergt wellicht van je dat je je veronderstelling opgeeft dat je er al – bijna – bent en dat je gaat beseffen dat je nog niet eens waarlijk bent begonnen. Dit gebeurt pas met het maken van jouw Next Leap. Dan wordt zowel voor jou zelf als voor alles en iedereen dat wat tijdens je Heelwordingsperiode in jou is ontvangen – Het Licht – vol-ledig en te allen tijde Zichtbaar. Dan materialiseert zij zichzelf in de wereld.

Ervaring

Ook in 2016 heb je weer de gelegenheid om onder begeleiding en met bekrachtiging van ons en de met ons samenwerkende Spirits of Love and LightHealing en Ascensiewerk bij ons te ontvangen. Om in de ervaring te gaan door met The Next Leap over jouw kantelpunt heen te vallen en hiermee de nieuw door jou betreden ruimte te ontdekken.

Tijdens onze Teachings krijg je dat bewustzijn aangereikt wat behulpzaam is om deze Weg met jezelf te gaan. Dit gebeurt ook middels onze website, onze Social Media, Sara’s boek ‘De Weg door De Kelken, Teachings’ en met onze Calyxes Ascension Journals op ons YouTube kanaal. Aangezien we je in de video’s van 2015 helemaal meenemen door wat je allemaal op jouw Weg naar Ascensie te wachten staat, hebben we besloten om deze opnieuw als serie te posten onder de naam ‘Calyxes Ascension Journals 2015 series’. Part 1 tot en met 4 van deze serie zijn reeds op onze website geplaatst en weer gepost op onze social media.

Het vernemen en beleven van ons ervarings-bewustzijn is belangrijk. Het is echter nog veel belangrijker en zelfs essentieel! dat je zélf in de ervaring gaat. Dit kun je doen gedurende onze Systemic Healing Rituals dagen in het land en tijdens Individueel Healing en Ascensiewerk in onze Practice.

De data en plaatsen waarop je in januari 2016 aan onze activiteiten deel kunt nemen zijn:

*   9 januari: Systemic Healing Rituals dag in De Soulcircle te Roosendaal 

* 14 januari: Teaching in Op Hodenpijl, Schipluiden

* 27 januari: Teaching bij spirituele vereniging Het Witte Licht, Zwolle
Voel je welkom je voor deelname aan deze of een van onze andere activiteiten aan te melden via info@calyxes.org of maak een afspraak voor Individueel Healing en Ascensiewerk.

 

Enkele ervaringen die in 2016 op ons liggen te wachten:

  • De naam van onze practice Calyxes

Omdat de energie van waaruit wij werken overeenkomsten met het Sjamanisme heeft, zijn wij onze Calyxes Practice meteen vanaf oprichting ‘Shamanic Practice Calyxes’ gaan noemen. Doordat wij de ruimte waar wij na onze eigen Next Leap in terechtkwamen zijn gaan ontdekken en van daaruit onze Divine Ascension Task zijn gaan vervullen, voelt deze initieel ontstane naam niet meer passend en toereikend. We stappen dan ook in onze volgende ervaring. Vanaf 2016 noemen we onze Practice: Calyxes, Practice for Healing & Ascensionwork

  • ZichtbaarZijn en materialiseren

Met de Teachings en Systemic Healing Rituals dagen die wij sinds enige jaren in toenemende mate en op een toenemend aantal locaties in ons land geven, zijn wij zichtbaar geworden.

Lees verder in ons Calyxes Januari 2016 Nieuwsbrief

2017-04-19T14:59:59+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close