Bewustzijn

Dit artikel gaat over onze ervaring dat de devine portal is gesloten voor het onbuigzame mannelijk ego. Deze tekst is ook opgenomen in onze nieuwsbrief voor de maand november 2015.

Al weer enige tijd weten wij – Gerrit en Sara – dat we pioniers en wegbereiders in de huidige Ascensie zijn. Nooit is het mogelijk geweest of zal het mogelijk zijn om met onze mind te bedenken wat dit voor ons en ons leven betekent. Door iedere keer in de ervaringen te stappen die ons door The Spirits worden aangereikt, is ons bewustzijn zich in sneltreinvaart aan het ontvouwen en komen we hier gaandeweg wél achter. Het wordt ons steeds duidelijker wat er momenteel in elk moment van ons gevraagd wordt, wat onze toenemende mogelijkheden zijn en wie we zijn. Daarbij beseffen we heel goed dat we pas ergens aan het begin van het ervaren van ons oneindige Zelf staan.

Doordat de toegang tot ons bewustzijn – de Godin – aan het toenemen is, ontvangen we steeds meer Ascensie informatie die relevant is voor onszelf, ons Divine Ascension Work en voor een ieder van ons. We delen deze informatie al via onze website en ons YouTube kanaal en doen dit vanaf nu ook via onze nieuwsbrief. In die van vandaag laten we weten dat God haar portal heeft gesloten.

Vrouw sluit portal voor onbuigzaam mannelijk ego

Het vrouwelijke – de Godin – heeft gigantisch lang de portal van de ruimte die zij is geopend gehouden. Dit gaf een ieder van ons de kans in deze ruimte te stappen. Wanneer we het verlangen en de moed hadden dit te doen, kwamen we in haar oneindige Licht en Liefde uit en konden we als het ware ervaringsgewijs in de golf van haar energie mee oprijzen naar een hogere trillingsstaat van zijn. Kunnen we nu Ascenderen.

Met een bijna eindeloos geduld heeft de Godin ons telkens in Liefde uitgenodigd en aangemoedigd naar haar toe te komen en de stap door de door haar opengehouden energetische portal te maken het oneindige onbekende in. Sinds zaterdag 17 oktober 2015 heeft de Godin haar portal echter gesloten. Ze was niet meer bereid deze open te blijven houden en te wachten op wat toch niet komen ging. Het nog steeds tegen de Godin strijdende onbuigzame mannelijke ego én het hem niet los durven te laten vrouwelijke ego kunnen er niet meer in. Wat de exacte consequenties hiervan voor een ieder van ons zijn ten aanzien van onze huidige Ascensie weten we nog niet precies. Dit zal zich nog aan ons ontvouwen.

Wat we wereldwijd en in ons persoonlijke leven wél zien, is het volgende: het vrouwelijke ego is ermee begonnen het mannelijke ego los te laten. (Innerlijke) vrouwen gaan in toenemend aantal krachtig staan. Op werkvloeren zegt zij tegen het haar uitputtende patriarchaat: ‘Het is genoeg geweest! Je blijft steeds meer van mij eisen en wat ik doe is nooit genoeg. Je blijft me manipuleren met angst voor verlies van mijn baan en inkomen. En met het me schuldig moeten voelen naar mijn collega’s en naar het bedrijf wanneer ik uit de gekte besluit te stappen die we al zo lang met elkaar in stand houden en goedpraten. Het kan me niet meer schelen of je me ontslaat of kwaad op me wordt. Ik wil niet meer afhankelijk zijn. Ik neem de verantwoordelijkheid voor mezelf en laat me niet meer leegzuigen en vernietigen. Elke instemming mij dienstbaar op te stellen aan het mannelijke ego trek ik in!’

In privé relaties is de (innerlijke) vrouw ermee bezig moedig te gaan staan door tegen het onbuigzame mannelijke ego te zeggen: ‘Telkens heb ik je toegestaan jouw pijn en angst bij mij neer te leggen en heb ik mij schuldig laten voelen wanneer ik jou dit niet liet doen. Ik heb jou niets misdaan. Jarenlang heb ik er geduldig op gewacht dat je hiermee zou stoppen. Dat je je eigen pijn en angst zou doorleven zodat je Een met mij zou worden, samen Een. Het maakt me niet meer uit hoe je gaat reageren. Het is genoeg geweest! Ik ga weg’.

Ervaringsgewijs zijn (innerlijke) vrouwen hiermee de portal naar de hemel op aarde aan het sluiten. In plaats van dat zij zich aan het mannelijke ego vast blijven klampen in de hoop dat hij hun het leven gaat geven, gaat ze zelf leven. Hiermee worden ze heel en oneindig krachtig. Het mannelijke ego krijgt hierdoor een allerlaatste kans aangereikt om letterlijk op de valreep voor de Godin te buigen en gezamenlijk met zijn (innerlijke) vrouw alsnog door haar portal te gaan en in Eenheid Waarheid te ervaren. Om mede-creator van onze Nieuwe Aarde te zijn. Veelal beseft hij echter niet dat het nu of nooit – of in ieder geval voorlopig niet – is, vindt hij nog steeds niet de moed hier in te stappen of blijft hij zich er met hand en tand tegen verzetten. Wanneer dit het geval is, slaat het mannelijke ego in een laatste wanhopige poging het (innerlijk) vrouwelijke weer terug in zijn macht te krijgen, wederom brullend van frustratie en in stervensangst van zich af. Steeds vaker echter loopt zij door en kijkt niet meer om…

Is er iets in je geraakt en wil je veel meer over het bovenstaande weten, lees dan het boek: De Weg door De Kelken, Teachings, auteur Sara. En wanneer je als vrouw of als man voor jou en je mannelijke en vrouwelijke ego die healing en kracht wilt ontvangen die je nodig hebt om jouw stappen naar vol-ledige Ascensie te zetten, neem dan deel aan een van onze Systemic Healing Rituals dagen of ontvang een Individuele Healing en Ascensie sessie.

Gerrit & Sara