Facilitator Systemic Ritual®

//Facilitator Systemic Ritual®

Facilitator Systemic Ritual®

In juni van dit jaar heb ik bij Daan van Kampenhout de Systemic Ritual® training afgerond. Ik mag mij nu facilitator noemen waar ik blij mee ben. Systemic Ritual® is een belangrijk deel van het fundament van het begeleidingswerk van Shamanic Practice Calyxes. Systemic Ritual® is een beschermde naam. De internationale trainingsgroep waar ik deel van uit maakte, bestond uit ongeveer 40 mensen. Het was de tweede groep die bij Daan de Systemic Ritual® Training heeft gevolgd. In ons begeleidingswerk heeft Systemic Ritual® een belangrijke plek in onze Systemic Healing Rituals.

2017-04-19T15:02:49+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close