Het loslaten van de illusie

/, Geen categorie/Het loslaten van de illusie

Het loslaten van de illusie

Deze video van ons Ascension Journal gaat over ‘het loslaten van de illusie’. Het maakt puur praktisch duidelijk wat hiermee wordt bedoeld. Er wordt in getoond wat het verschil is tussen op Aarde overleven vanuit het perspectief van de persoonlijkheid en hier waarlijk Léven vanuit aanwezigheid in je Goddelijke Zelf. En hoe je deze Weg van illusie naar Waarheid kunt gaan.
Maakt dit Ascension Journal je nieuwsgierig en wil je meer en diepgaande informatie ten aanzien van het bovenstaande lees dan het door Sara geschreven boek De Weg door De Kelken, Teachings (ISBN 9789089547316) en/of bezoek onze website https://calyxes.org.

Wij zijn Gerrit en Sara van Shamanic Practice Calyxes uit Deventer, Nederland. Dit is de eerste van een reeks van ‘Calyxes Ascension Journals’. In deze Journals delen wij onze eigen (lichamelijke) ervaringen in deze Ascensie periode van de Aarde en ons naar een 5d planeet, geven wij duiding aan wat er met ieder van ons aan het gebeuren is en verstrekken wij informatie over het grotere geheel.
Onze Ascension Journals helpen jou te gaan begrijpen wat er momenteel met en in jou en de wereld om je heen aan het gebeuren is. Naast dat dit jou houvast en rust biedt, geeft het je de gelegenheid vanuit jouw vrije wil jouw eigen Weg te gaan en co-creator van Onze Nieuwe Aarde te worden.
Wanneer je hier bekrachtiging en begeleiding voor nodig hebt, kun je die bij ons vinden. Het is namelijk onze Divine taak een ieder die dit wil en daar klaar voor is de brug over te begeleiden naar de 5de dimensie.

Licht en Liefde, Gerrit en Sara

2017-04-19T15:02:31+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close