Kennismakingsweek Centrum Goud

//Kennismakingsweek Centrum Goud

Kennismakingsweek Centrum Goud

Vanaf zaterdag 13 september 2014 in de week erna zijn er meerdere dagen dat je gedurende de kennismakingsweek bij Centrum Goud in Eibergen kunt kennismaken met Gerrit en Sara van Shamanic Practice Calyxes en hun activiteitenaanbod. Op zaterdag 13 september kunnen belangstellenden gratis en vrij binnen lopen dag en informatie krijgen over het activiteitenaanbod van Calyxes. We zijn de hele dag vanaf 10.00 uur aanwezig. Op zondag 14 september ontvangen Gerrit en Sara vanaf 10.00 uur belangstellenden op hun Systemic Healing Ritualsdag die zelf een (eerste kennismaking met een) healing willen ervaren. Gedurende de hele dag is het mogelijk om in kleine sessies in de ervaring te gaan met jezelf. Op donderdag 18 september geven Gerrit en Sara ‚s avonds om 19.30 uur een Teaching (ervaringslezing) over gevoelens, hoe je dat doet en wat je daarin ervaart. De context van deze teaching is „Werk als middel voor bewustwording”. Op zowel zondag 14 september als donderdag 18 september kun je tegen inlevering van een voucher (http://www.centrumgoud.nl/centrumgoud#!blank/cml8) gratis deelnemen.

Tijdens deze verschillende ontmoetingsmomenten kun je onze begeleiding ervaren en maak je kennis met wat dit voor jou kan betekenen. Je kunt informatie ontvangen over alle andere activiteiten van Shamanic Practice Calyxes, zoals de Teachings, Systemic Healing Rituals, Rites of Passage, Stonecircle Ascension Rituals en Individual Healing. Vanaf eind september 2014 gaat Calyxes ook twee trainingen geven. Dit zijn de Jaartraining De Weg door De Kelken, die deelnemers begeleidt naar het vervullen van hun verlangen om vol-ledig vrij zichzelf te Zijn en De ManWoman Healing Journey, die in het teken staat van het helen van pijn in en tussen mannen en vrouwen. Naast dit alles is er uiteraard alle gelegenheid om met Gerrit en Sara te praten en vragen aan hen te stellen.

Voor meer informatie over Shamanic Practice Calyxes en wat zij op jouw persoonlijke weg voor jou kunnen betekenen, zie hun website: https://calyxes.org/aanbod/

2014-09-10T16:27:40+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join our
Ascensionwork
MAILING LIST
Be the part of
New Earth CommUNITY
JOIN TODAY
close-link
Read our April Calyxes Ascensionhouse Newsletter (dutch)
Close