De naam ‘Calyxes’

[kééliksis] betekent ‘Kelken’. Je mensenlichaam is één van die kelken. De naam van onze Practice vertelt een verhaal over het leven op aarde. Het geeft aan dat het er tijdens je verblijf hier, niet om gaat om net zo lang aan jezelf te werken tot je perfect bent. Tot je zoveel mogelijk spirituele kennis hebt en ergens op grote hoogte zweeft.

Jij bent mens met vele gevoelens en met alles wat je dagelijks meemaakt. Je bént al perfect. ‘Calyxes’ maakt duidelijk dat het er juist om gaat dat je alles wat jou mens maakt vol omarmt, dat je jezelf vol ontvangt. En dit doe je door jouw lichaam, jouw Kelk in en door te gaan. Wanneer je deze Weg gaat, ervaar je uiteindelijk JeZelf, ‘Het Licht Dat Jij Waarlijk Bent’, gewoon in je leven hier op aarde. En ervaar je dat ook jouw leven een ontdekkingsreis vol genot is.

Het symbool van Calyxes.

Het symbool van onze Shamanic Practice is een afbeelding van de Kelk die ons mensenLichaam is. Het toont een mens die hier op aarde De Weg met zichzelf is gegaan. Die al in en door haar lichaam heen is bewogen en er in is Thuisgekomen. Ze rust in haar bekken, de Aarde, en is bezig met het ervaren van Zichzelf. Dit doet zij door gewoon vol-ledig mens te zijn. ‘Het Licht Dat Zij Waarlijk Is’, is creator met God. Perfectie.

Je vraagt je wellicht af hoe je dit voor jezelf voor elkaar kunt krijgen, hoe je jouw Kelk in en door kunt gaan. Wij, Gerrit en Sara, van Calyxes kunnen je hier vanuit onze eigen ervaringen antwoord op geven. Wij bieden de benodigde begeleiding tijdens het gaan van jouw Weg. Zoals je op onze website kunt zien hebben we hiervoor een mooi jaarprogramma ontwikkeld. Elke keer wanneer je de behoefte voelt aan begeleiding kun je deelnemen aan de laagdrempelige maandelijkse Shamanic Systemic Work bijeenkomsten. De Lezingen over ‘Gevoelens’ en ‘Medemensen’ geven je praktische informatie waar je in je dagelijks leven veel aan hebt. De lezingen ‘Waarom wij op aarde zijn’ en ‘De Aardse illusie’ steken nog weer dieper op het menszijn in en helpen je op een andere manier verder in je leven. Wanneer je voor jezelf een vervulde romantische relatie wilt kun je deelnemen aan de Themareeks Romantische Relaties. De Meerdaagsen zijn er voor als je in  korte tijd nog dieper met jezelf in contact wilt komen. Naast dit alles bieden wij ook individuele begeleiding.

Voor meer informatie zie de agenda van www.calyxes.org.