Op zondag 8 november 2015 houden wij bij Centrum Djoj in Rotterdam weer een Systemic Healing Rituals bijeenkomst – SHR. Gedurende deze dag bieden wij jou de gelegenheid om ervaringsgewijs aan de vervulling van je diepste verlangen te werken. Om Thuis te komen in het bewustzijn dat je bent.

Actieve deelnemer

Terwijl je tijdens een SHR door het door jou ingebrachte thema heen beweegt, ontvang je diepgaande healing en begeleiding. Tevens ontvang je de kracht die je nodig hebt om ook in je dagelijkse leven elke ervaring ten diepste te doorleven. Wanneer je dit doet, ontsluit je bewustzijn zich en ga je je weer herinneren dat je Licht en Liefde bent. Je begint jouw Divine task in de huidige Ascensie te vervullen en wordt daarmee co-creator van onze Nieuwe Aarde.

Passieve deelnemer 

Ook wanneer je zelf geen thema inbrengt, krijg je exact datgene wat je nodig hebt om verder te komen in jouw processen en in de – veelal pittige – uitdagingen die zich in deze Ascensietijd in je dagelijkse leven aan blijven dienen.

Jump-Start

Wil je ook een ‘Jump-Start’ ontvangen naar het krachtig Leven van jouw Licht, meld je dan voor deze Systemic Healing Rituals-dag bij Djoj aan via info@calyxes.org. Wanneer je jouw thema in wilt brengen, verzorg je aanmelding dan zo snel mogelijk en geef ons daarmee de gelegenheid er samen met The Spirits mee aan het werk te gaan.

 

De Weg door De Kelken-Teachings

Wanneer je meer wilt weten over de Ascensie en over wat ieder van ons waarlijk is, wat we in deze ongekende periode op Aarde komen doen en hoe we dit gerealiseerd kunnen krijgen, meld je dan ook via info@calyxes.org aan voor onze eerstvolgende Teaching. Deze vindt plaats op 1 december 2015 in De Soulcircle te Roosendaal.

Kijk voor uitgebreide informatie over de Systemic Healing Rituals bijenkomst bij Djoj en over onze Teachings – en waar en wanneer ze nog meer worden gehouden – op onze website op de Activiteitenagenda en onder Healing & Ascensiewerk.

We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Licht en Liefde,

Gerrit en Sara