Blok I: Het ware doel van een Romantische Relatie

Een romantische relatie zoals deze bedoeld is, is een Lichaam of Kelk. Het is een ruimte waarin twee mensen zich vanuit vrije wil kunnen begeven. Wanneer beide partners er keer op keer voor kiezen dit daadwerkelijk te doen, brengt dit hen beiden alles waar ze naar verlangen.
De liefde die in een dergelijke relatie gevoeld wordt, is een veilige bedding waarin elke partner de verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn of haar eigen leven, gevoelens, gedachten en welbevinden. Continu nodigen beide mensen in de relatie zichzelf en elkaar uit om op eigen benen te staan, Heel te worden en hun krachtige Zelf te Zijn.

Het beperkte beeld dat wij van een romantische relatie hadden toen wij deze in 2008 met elkaar kregen en de ervaringen die wij sindsdien binnen onze romantische relatie hebben, hadden niet meer van elkaar kunnen verschillen. Onze relatie heeft ons niet alleen ‘alles waar we naar verlangen’ gebracht, maar zo heel veel meer.
Ben je single of heb je een relatie en wil jij dit alles ook ervaren, dan bieden we jou de gelegenheid hier naartoe op weg te gaan. Voor meer informatie over hoe wij jou hierbij begeleiden, kun je de informatiebijeenkomsten van Shamanic Practice Calyxes over de Themareeks Romantische Relaties op 6 januari 2014 en 29 januari 2014 bezoeken. Ook kun je je meteen aanmelden voor deelname aan de reeks die start op 13 februari 2014. Graag ontmoeten we je, Gerrit en Sara.