Blok III :          Samensmelten van het mannelijke en het vrouwelijke en Vrijen

Vrouwen     Mannen

Vrouwen hebben ongelooflijk veel te bieden aan zichzelf en aan de man. Mannen hebben ongelooflijk veel te bieden aan zichzelf en aan de vrouw. Vaak beseffen we niet dat dit zo is. We weten niet eens welk geschenk de vrouw voor de man heeft en de man voor de vrouw. Dit komt doordat we ons eigen en het andere geslacht vanuit oeroude zich telkens herhalende trauma’s afwijzen. Dit kunnen we blijven doen, maar dan worden wij nooit Heel. We kunnen zo nooit volkomen samengesmolten raken en ervaren hoe dat is : Één Zijn.

Tijdens de Themareeks Romantische Relaties die op 14 november 2013 start, word je in Blok III (3 maart 2014) verteld wat het geschenk van het vrouwelijke en van het mannelijke is. Er wordt aandacht besteed aan wat jou belemmert dit geschenk in ontvangst te nemen. Je gaat een helende beweging maken, zodat je het mannelijke en vrouwelijke (in jou) wel vol kunt gaan omarmen en Léven.
In een Romantische Relatie speelt Vrijen hierbij een bijzondere en versnellende rol. Wat maakt dat dit zo is en hoe dat werkt, komt ook tijdens dit Blok ter sprake.

Wanneer je single bent of een relatie hebt en je het verlangen voelt verdiepend met thema’s als het bovenstaande te werken, dan is de Themareeks Romantische Relaties wellicht wat voor jou. Samen met de thema’s van Blok I en II brengt deze Reeks je verder op je Weg naar een vervullende Romantische Relatie.

Vanuit onze eigen ervaringen weten we dat je gaandeweg begeleiding nodig hebt. Daarom bieden wij deze begeleiding in de vorm van de Themareeks Romantische Relaties die op 13 februari 2014 start. In Blok III van deze reeks, die begint op 8 mei 2014, ligt de focus dus op het Samensmelten van het mannelijke en het vrouwelijke en Vrijen.

Wanneer je wat uitgebreider geïnformeerd wilt worden over de Themareeks Romantische Relaties en ons persoonlijk wilt ontmoeten, kun je op 6 januari 2014 en 29 januari 2014 de gratis informatiebijeenkomsten bezoeken. We verzoeken je om je vooraf bij ons aan te melden. Dat kan via onze contactpagina of via ons mailadres info@calyxes.org.

Voor informatie over de themareeks kun je ook terecht op onze website.

Graag ontmoeten wij je op onze bijeenkomsten. In liefde, Gerrit en Sara.